A csillogó gyémántok - Tőrs
Príbeh. [Autor pravdepodobne nie je regionálny. V encyklopedických dielach SBS, Szinney sa neuvádza. MÉL uvádza Kolomana (Kálmana) Tőrs, spisovateľa a novinára pôvodom z Rimavského Brezova (*1843-+1892 v Budapešti), ako aj jeho syna novinára Tibora Tőrs (1890-1963) v Budapesti narodeného, pôsobiaceho i tu zomrel. Ostáva na prebádanie.]