Adomány
Gróf Ľudovít (Lajos) Maldeghem, správca majetku Dionýza Andrášiho (Andrássy Dénes) v Krásnohorskom Podhradí daroval v októbri 1914 na konto spolku Červeného kríža 15 000 korún a základine rýchlej pomoci Augusta 2 500 korún.