Az egyházmegye gyásza
Správa o úmrtí kňaza Jozefa (József) Ridillu dňa 16.10.1914 v obci Šurice. Pôsobil ako dekan pre hodejovskú oblasť. Ako svätiaci kňaz pôsobil 28 rokov. Pochovaný bol za veľkej účasti dňa 18.10.1914 v Šuriciach.