Szerkesztő változás
Po odchode Karola Sztankovicsa z redakcie týždenníka Dobsina és Vidéke bol vymenovaný do funkcie zodpovedného redaktora v októbri 1914 Ladislav (László) Szombathy, doterajší hlavný spolupracovník (főmunkatárs).