Sebesültjeink
Spolok Červeného kríža v Rožňave informoval o tom, že väčšina ranených vojakov bola po doliečení v rožňavských zariadeniach prepustená. Dňa 21. 10. 1914 došla skupina 130 vojakov. Niektorí boli presunutí do zdravotníckych zariadení v Rimavskej Sobote.