Körlevél
Informácie z obsahu pastierskeho listu č. 22/1914 rímskokatolíckeho biskupa rožňavskej diecézy Ľudovíta (Lajos) Balása sipekiho, ktorý vyšiel koncom októbra 1914: Zádušná omša za padlých vojakov sa bude konať dňa 3. 11. 1914. List obsahuje pokyny, ktoré treba dodržiavať v čase cholery, finančný stav v Krajinskom podpornom fonde katolíckych učiteľov, vyhlásenie konkurzu na miesto kňaza v Šuriciach po úmrtí dekana - kňaza Jozefa (József) Ridillu.