Évforuló
Pri príležitosti úmrtia grófky Františky Andráši (Franciska Andrássy) sa konala zádušná omša dňa 26. 10. 1914 v Krásnohorskom Podhradí. Viedol ju rímskokatolícky biskup rožňavskej diecézy Ľudovít (Lajos) Balás sipeki, pomáhal mu kanonik Štefan (István) Dittel. V žiackom kostole v Rožňave mal omšu pre študentov katolíckeho hlavného gymnázia v Rožňave jeho riaditeľ Eugen Kluž (Jenő Kolos) Kiss.