Az aranyat vasért
Prehľad darcov z raadov obyvateľov Rožňavy, ktorí sa zappojili do hnutia "Zlato za železo". Uvádza sa, že dary prijíma aj obchodník s módnym tovarom v Rožňave - Žigmund (Zsigmond) Kirschner.