Jótékonycélú táncestély
Správa o pripravovanom tanečnom večierku, ktorý pripravuje mládež Humenného na deň 9. 10. 1909. Výnosy budú použité na podporu verejnej nemocnice v Humennom a na podporu sirotinca Uhorských štátnych železníc.