Hirdetmény - Rosenblum, Armín
Oznam o prenájme poľovného práva v oblasti obce Papín na obdobie 28. 09.-31. 10. 1909. Ide o majetky zapísané v pozemkovej knihe č. 158 a č. 166. Oznam podáva súdom vnútený správca Armín (Ármín) Rosenblum.