Felhivás a közönséghez !
Výzva stredoškolského profesora Benjamína Jakaba pre dievčatá, aby sa zúčastnili na kurze, ktorý ich podporí v ďalšom vzdelávaní. Pôjde o rozšírenie vedomostí z oblasti literárnej, umeleckej a hospodárskej. Kurz sa začne v Humennom 1. októbra 1909.