Halálosás
Správa o smrti Józsefné [?] Schwarcz v Humennom [pravdepodobne 19.09.1909], ktorej pohreb prebehol 23. 09. 1909. Menovaná bola matkou stavebného podnikateľa a riaditeľa sporiteľne v Budapešti Eugena Schwarcza.