Rendjelviselési engedély
Kráľ vyznamenal grófa Gejzu Andrášiho (Andrássy Géza), cisárskeho a kráľovského komorníka, kráľovského radcu, parlamentného poslanca [za mesto Rožňava v rokoch 1901-1910] v novembri 1914 veľkým krížom Radu talianskej koruny. [Literatúra: Encyklopedie řádu a vyznamenání, s. 83].