Virilisták névjegyzéke
V novembri 1914 bol zverejnený zoznam virilistov Gemersko-malohontskej župy na rok 1915. Na jeho čele stojí gróf Gejza (Géza) Serényi s daňovou povinnosťou 18 950, 60 korún. Na poslednom mieste je Štefan (István) Zehery - 457, 98 korún. Voľby 5 členov župného zastupiteľstva boli stanovené na deň 17. 11. 1914.