Adakozás és jelentés
Pre spolok Červeného kríža darovala Mács Miklósné v novembri 1914 - 10 korún. V pokladničke umiestnenej v bráne na rožňavskomm cintoríne sa nazbieralo 111 korún 85 halierov pre ranených vojakov.