Körlevél
Rožňavský diecézny biskup Ľudovít (Lajos) Balás sipekiá vydal nariadenie, podľa ktorého je každý duchovný na farách diecézy povinný viesť zápisy zo života farnosti počas vojny. Po ukončení vojny sa týmto získa obraz o živote ľudu a jeho hrdinstve. Ďalej upozorňuje na potrebu zriadenia hrobov padlým na cintorínoch diecézy.