Előléptetés
Železničný úradník (máv. hivatalnok) Žigmund (Zsigmond) Horváth, ktorý pôsobil pri Uhorských štátnych železniciach v Rožňave, bol v novembri 1914 povýšený na železničného kontrolóra (ellenőr).