Kitűntetett hősök
Advokát Imrich (Imre) Brambring z Rožňavy bol vyznamenaný vojenským záslužným krížom v októbri? 1914. Nadporučík Ladislav (László) Máriássy z Piateho husárkeho domobraneckého pluku v Košiciach dostal písomnú pochvalu za svoje počítanie na bojovom poli (v októbri, alebo novembri 1914). Bol synom predsedu Sirotskej stolice Gemersko-malohontskej župy. Pochádzal z mestskej časti Rožňavy - Brzotín.