Kegyeletes ünnepség
V lipovníckej farnosti sa konala dňa 9. 11. 1914 pietna spomienka na zosnulého opáta-kňaza Gejzu (Géza) Gleiduru, ktorý zomrel začiatkom mesiaca november 1914. Za svojho kňazského pôsobenia pobudol aj na miestnej fare. Zádušnú omšu konselebroval Eugen (Jenő) Zeman. Requiem spieval detský zbor.