A hadi kölcsönről
Oznam o možnosti upisovania vojenskej pôžičky so 6% úrokom. Na tento úkon bola uhorským ministrom financií vybraná aj Rožňavská sporiteľňa a záložňa, účastinná spoločnosť v novembri 1914.