Búcsú estély
Referát z rozlúčkovej slávnosti organizovanej na počesť profesora vyššej obchodnej školy v Humennom Jozefa (József) Katzera, ktorý ukončil svoje pôsobenie v Humennom a nastupuje v Miskolci (HU) v septembri 1909. Menoslov tých, čo sa prišli s menovaným rozlúčiť.