Petrássovszky Leó...
Glosa kladne hodnotí osobnosť gréckokatolíckeho dekana-farára, ktorý ukončil svoju činnosť v Medzilaborciach a v septembri 1909 nastupuje do Prešova za riaditeľa [meštianskej školy].