A világhírü eredeti Singer varrogépek
Inzerát propaguje výlučný predajca šijacích strojov značky Singer v Humennom Armín (Ármín) Klein. Predajňa sa nachádza na Hlavnej ulici č. 23, kde súčasne dosťať všetky možné súčiastky a je zabezpečený aj servis týchto strojov.