Árverési hirdetmény - Ádamkovich, [Viktor]
Dražobný oznam č. 5428/1909 vznikol v Humennom 18. 08. 1909. Dražteľkou je [?] (Vaszilyné) Vocsko, vydražovanou je Mária Zsák, ktorej majetky sú zapísané v pozemkovej knihe č. 13 obce Nechválova Polianka.