A magyar Tüzoltó Tisztek Orsz. Egyesülete...
Správa o tom, že Spolok uhorských hasičských dôstojníkov na svojom zasadaní v Bratislave v dňoch 14.-16.09.1909 zvolilo za člena svojho predsedníctva stredoškolského profesora z Humenného Mikuláša (Miklós) Poósa.