Ismét kisért a varannói rabbi ügy
Správa o tom, že v septembri 1909 opätovne bolo otvorené riešenie záležitostí okolo diciplinárneho konania vo veci morálky bývalého vranovského rabína Samuela (Soma) Wechslera.