Chyzér Kornél dr.
Správa o tom, že zomrel radca minsisterstva vnútra a dlhoročný lekár Zemplínskej župy Kornel Chyzer v Budapesti dňa 21. 09. 1909. Telesné pozostatky budú prevezené a 23. 09. 1909 uložené do rodinnej hrobky v Bardejove