Választók névjegyzéke
Do dňa 30. 11. 1914 je možné na mestskom zastupiteľstve v Rožňave podať pripomienky k zoznamu voličov na pripravované parlamentné voľby na rok 1915. Článok obsahuje podrobné pokyny.