Körlevél
Správa o vydaní pastierskeho listu č. 24/1914 rímskokatolíckeho biskupa rožňavskej diecézy - Ľudovíta (Lajos) Balása sipekiho dňa 13. 11. 1914. Prináša text pastierskeho listu pápeža Benedikta XV., informuje o vojenskej pôžičke, o tom, že platenie daní (hitfelekezeti adó) spadá do kompetencie školskej stolice.