Látogatás
Dňa 13. 11. 1914 navštívil mesto Rožňavu Dr. Vojtech (Béla) Hajós, ministerský splnomocnenec pre oblasť Gemersko-malohontskej župy a Abova, aby prerokoval s mestom opatrenia zabezpečujúce ochranu pred rozšírením cholery v župe.