Egyházmegyei közgyűlés
Volebné zhromaždenie evanjelickej a. v. cirkvi oblasti Malohontu sa konalo dňa 18. 11. 1914 v Rimavskej Sobote za účasti seniora Pavla (Pál) Gyürkyho a svetského člena - cirkevného dozorcu Alexandra (Sándor) Medveczkého.