Kitüntetés
Správa o vyznamenaní poručíka 16. domobraneckého pešieho pluku z Banskej Bystrice v novembri 1914 - vojenským záslužným krížom. V civile pôsobil ako lesmajster na Coburgovskom panstve vo Švermove.