Városi közgyűlés
Informácie zo zasadania mestského zastupiteľstva v Rožňave dňa 18. 11. 1914, ktoré sa konalo pod predsedníctvom Jozefa (József) Póscha: zhodnotenie vojenskej pôžičky, ocenenie mestského vodárenského majstra Juraj (György) Liptáka, prehľady o finančných príjmoch na rôzne charitatívne základiny.