Körlevél
Koncom novembra 1914 vydal rožňavský rímskokatolícky biskup Ľudovít (Lajos) Balás sipeki pastiersky list č. 25/1914. Jeho hlavnou náplňou je informovať o charitatívnych podujatiach v prospech vojakov (zoznamy ranených pre rodiny, pohreby vojakov, administratívne úkony pri úmrtí - zápis do matriky zomrelých).