Uj megyebizottsági tagok
Na zasadaní mestského zastupiteľstva Gemersko-malohontskej župy v Rimavskej Sobote dňa 17. 11. 1914 boli zvolení na uvoľnené miesta títo členovia: Zoltán Fábry, mestský kapitán z Rimavskej Soboty, Jozef (József) Bahéry, učiteľ na dôchodku z Pohorelej, Ján (János) Bellányi, evanjelický a. v. učiteľ, z obce Rákoš za obec Kameňany, za obec Jesenské bol zvolený Ján (János) Szekér, hospodár zo Šimonoviec a za Putnok (HU) titulárny hlavný slúžny Dr. Aladár Alitisz.