Sipeki Balás Lajos megyés püspök, v. b. t. t.
Oficiálny text z príležitosti udelenia titulu skutočného vnútorného tajného radcu rožňavskému diecéznemu rímskokatolíckemu biskupovi Ľudovítovi (Lajos) Balásovi sipekimu v novembri 1914. Udelil mu ho samotný panovník