A papnevelő intézet
Riaditeľstvo Biskupského seminára v Rožňave oznámilo verejnosti, že plánovaná oslava 100. výročia zakoženia školy, ktorá sa mala konať dňa 20. 11. 1914, sa kvôli vojnovým udalostiam neuskutoční. Rímskokatolícky biskup rožňavskej diecézy v deň výročia mal slávnostnú bohoslužbu v kaplnke seminára.