Nyilvános köszönet
Poďakovanie predsedníčky spolku Červeného kríža v Rožňave Etelky Vargovej, rod. Scheffer všetkým, ktorí prispeli na konto spolku finančnými čiastkami v novembri 1914. Článok obsahuje mená darcov a výšku finančného príspevku.