Mozi
Správy o fungovaní filmových predstavení v kine Apollo v Rožňave aj koncom mesiaca november 1914. Novinkou sú aktuálne vojenské spravodajstvá, ktoré sa majú začať premietať v nasledujúcom období. Ranení vojaci majú vstup zadarmo.