A megyés püspök kitüntetése
Texty blahoželania mešťanostu Rožňavy Dr. Jozefa (József) Póscha rožňavskému diecéznemu biskupovi Ľudovítovi (Lajos) Balásovi sipekimu k udeleniu titulu skutočného vnútorného tajného radcu v novembri 1914. Podrobný opis osláv na pôde kapituly, mesta, mestských spolkov v Rožňave.