Érettségi vizsgálatok
Správa o tom, že opravné maturitné skúšky na vyššej obchodnej škole v Humennom budú 24. 09. 1909. Ako prísediaci bude tajomník Obchodnej a priemyselnej komory z Košíc Dr. Aladár Siposs