Faárverési hirdetmény - Rigán, Michal
Dražobný oznam lesného hospodárstva Vyšné Čabiny, v ktorom ponúka na obdobie rokov 1905-1914 odpredaj dreva zo svojich lesov. Dražbu oznamuje predseda urbariátu Michal (Mihály) Rigán a uskutoční sa 3. 11. 1909.