A vármegye hadikölcsön jegyzése - Kubinyi, Gejza
Zhodnotenie stavu finančných zbierok v Gemersko-malohontskej župe hlavným županom Gejzom (Géza) Kubinyim za obdobie do 24. 11. 1914. Výsledný zisk bol 6 279 200 korún.