Az igazság édekében
Správa krajinských novín o tom, že Sečovská sporiteľňa a úverná pokladnica (humenská pobočka) je v záležitosti Winkler (obvodný notár) zainteresovaná čiastkou 300 tisíc korún. Sporiteľňa uvádza správu na pravú mieru t.j. ide len o čiastku 150 tisíc korún a tieto peniaze v plnej výške uhradí Uhorská kráľovská pošta.