Halálozás
Správa o smrti Istvánné Oláh rod. Žofii (Zsofia) Kossuth, manželky právnika Štefana Oláha vo veku 72 rokov v Humennom. Pohreb sa uskutočnil 28. 10. 1909. Menoslov významných osobností, ktoré sa ho zúčastnili. Menovaná bola matkou sudcu Súdnej stolice z Košíc Štefan (István) Oláha ml.