Csak egy virágszálat
Správa o tom, že Sanatórny spolok arcikniežaťa Jozefa, jeho humenská pobočka usporiada finančnú zbierku pre chudobných obyvateľov chorých na tuberkulózu. Zbierka sa uskutoční v čase pamiatky zosnulých.