Az uj Coburghercegi erdőigazgató
Po odchode Ondreja (András) Podhraczkeho, riaditeľa Coburgovských lesov na Pohroní do dôchodku, bol v októbri 1914 na jeho miesto vymenovaný Samuel (Samu) Hering, lesný radca (polesný-erdőtanácsos) zo Šumiacu.