Népfölkelő szemléje
Oznam pre brancov Gemersko-malohontskej župy, ktorí dostali oznámenie o povolávacom rozkaze do 15. 12. 1914. Majú sa dostaviť dňa 9. 12. 1914 do Rimavskej Soboty pred II. stupňovú odvodovú komisiu.