A homonnai közkorház főorvosi állása
Správa o tom, že podžupan Gyula Dókus vyhlásil konkurz na obsadenie miesta riaditeľa-lekára verejnej nemocnice v Humennom. Termín prihlášok do 20. 11. 1909. Nástup do funkcie bude umožnený 1. 12. 1909.