Faárverési hirdetmény - Vojnár, Vojtech; Hnat, Ján
Text oznamu o dražbe dreva v urbariátnom regióne obce Vyšná Radvaň (dnes Radvaň nad Laborcom), ktorá sa uskutoční 23. 11. 1909. Oznam podávajú urbariátny predseda Ján (János) Hnát a notár Vojtech (Béla) Vojnár